fredag 4 februari 2011

LCHF Chokladkaka




Ingredienser
4 ägg
1 dl sukrin
1 dl Bake pro
1 dl mandelmjöl
150 g smält smör
2 tsk bakpulver
2 msk kakao
ca 50 g hackad mörk choklad 70%

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Hacka chokladen i mindre bitar.
Vispa äggen och sukrinet till de blir nästa vita.
Blanda alla torra varor (Bake pro, mandelmjöl, kakao, bakpulver och hackade chokladen) i en egen bunke.
Vänd försiktigt ned de torra varorna i smeten.
Vänd ned det smälta smöret och rör försiktigt om.
Smörj en form och häll i smeten.
Grädda i cirka 25-30 minuter.
Servera med vispad grädde.

11 kommentarer:

ulf sa...

tråkigt att lchf är så dyrt. men man är ju så otroligt van vid skräpmat som bara innehåller skit rent ut sagt. bra blogg och älskar din receptsida!!

häls. uffe
www.lchf.jimdo.com

Kjetil sa...

Vilken fin blogg du har. Om du vil kan du lägga inn en av dina historier på www.alternativmedisin.org

M sa...

Smarrigt!

Du som är lchf:are borde ha en sån här haha

http://www.tradera.com/Klader-16?search=lchf

Anonym sa...

Mycket bra blogg :)

Helena Ljunggren sa...

Så gott!

sara sa...

vart hittar man bake pro och mandelmjöl?

Patrik sa...

Finns bland annat hos http://lchfbutiken.se/

Naddi sa...

va gott det såg ut,,provade baka en med ett annat rexept häromdan,,blev sådär..ska testa detta också någon dag :)

Mvh Naddi

www.veggolchf.blogg.se

Anonym sa...

Hur stor form behöver man?
Vad bröar du formen med och vad smörjer du den med? Smör och mandelmjöl? Hur många bitar blir kakan? Ser gott ut :)

Tomic Tomi sa...

Ser gott ut!

John sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.