söndag 15 november 2009

Gösbiffar



Ingredienser
500 g gös (eller annan vit fisk)
1 lök
1 paprika
4 msk vispgrädde
2 ägg
citronpeppar
salt

Gör så här
Kör fisk och salt till färs i en matberedare/mixern. Jag fick göra det i omgångar.
Finhacka löken och paprikan och mjukstek det i smör.
Kör löken och paprikan i matberedaren/mixern.
Blanda samman fiskfärs, lök och paprikan.
Tillsätt äggen ett och ett under omrörning.
Smaka av med salt och citronpepparn.
Forma till färsbiffar och stek gyllenbruna på medelstark värme.

Dressing
1 dl creme freshe
0,5 dl majonnäs
citronpeppar

Blanda alla ingredienser i en skål.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Hej, jag har nyligen blivit nyfiken på detta med LCHF o hittade på din blogg utifrån Dr Dahlqvist blogg och recept. Ska ikväll prova ett av dina recept för första gången :-).Tänkte länka till dig o dina recept på min blogg och hoppas att det är ok. Tack för bilder o tips!
Kram Anneli

Patrik sa...

Det går bra att länka. Lycka till med LCHF! /Patrik